Hullámpala tető felújítás Balaton Badacsonytomaj

Hullámpala tető felújítás Balaton Badacsonytomaj Kecskemét

Hullámpala tető felújítás Kecskemét

Újra fiatalosan – Hullámpala tető felújítása

A 70-es, 80-as években épült nyaralók jellegzetes tetőfedése a hullámpala volt. Az évtizedek alatt azonban a hullámpala elöregszik, törékennyé válik, így felújítása szükségszerűvé válik.

A hullámpala cseréje előtt fel kell mérni a tető állapotát. Először a tetőszerkezetet kell megerősíteni, javítani, hiszen az évek alatt sok teher nehezedett rá. A nagyobb repedéseket, korhadt elemeket ki kell cserélni.

Ezután kerülhet sor a hullámpala cserére. A régi lemezeket gondosan, sérülésmentesen le kell szedni. A lemezek alatt található korhadékort is el kell távolítani.Az új hullámpala lemezek felszerelése előtt érdemes új szigetelést is felvinni, például kőzetgyapotot. Ezáltal nyáron hűvösebb, télen pedig melegebb lesz a tetőtér.

Az új hullámpala lemezek felszerelésekor fontos a szoros illesztés és a tökéletes lefedés. A lemezkötéseket ki kell alakítani, szükség szerint tömíteni kell, hogy ne ázzon be az csapadék. Csak minősített, garanciális lemezeket érdemes választani.

A munkálatok végén ellenőrizni kell a tető szellőzését és a vízelvezetést. A hullámpala sokáig megőrzi fiatalos megjelenését, azonban ahhoz, hogy a felújítás eredménye tartós legyen, fontos a folyamatos karbantartás is.

A felújított hullámpala tető új életre kel, újabb évtizedekre biztosítva a nyaraló védelmét és otthonos hangulatát, immáron korszerű szigeteléssel és esztétikus megjelenéssel párosulva.
Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36209790058
Hullámpala tető felújítás