Terasztető építése Balaton Balatonberény

Terasztető építése Balaton Balatonberény Budapest

Terasztető építése Budapest

Terasztető építése Balaton Balatonberény Budapest Csepel-Rózsadomb

Terasztető építése Budapest Csepel-Rózsadomb

Védelem a szabadtéren - Terasztető kialakítása

A teraszok és kerti pihenőhelyek népszerűsége vitathatatlan. Azonban a szabadtéri tartózkodást az időjárás viszontagságai korlátozzák. Egy terasztetővel azonban egész évben, minden időben élvezhetjük kertünk szépségeit.

A terasztető tervezésénél több lehetőség közül választhatunk. A tetőforma lehet félgömb, piramis, zsúp vagy hagyományos sátortető. Az anyagok közül a fa, a műanyag, az üveg és a fém a legnépszerűbbek. A mobil vagy fix tetőszerkezet mellett is dönthetünk.

A terasztető építésének első lépése a tervezés, amihez érdemes szakembert, ácsot vagy építészt bevonni. Meg kell határozni a terasz méretét, formáját, a falakhoz vagy tetőszerkezethez való rögzítés módját. Figyelembe kell venni az épület stílusát és a település helyi építési szabályzatát is.

A terasztető építése több szakaszból áll. Először a tartószerkezet készül, oszlopokkal vagy a meglévő falakhoz rögzítve. Erre kerül a tetőszerkezet, ami lehet fa, fém vagy műanyag. Végül a héjazat, fedés következik, például polikarbonát lemezekkel, palával vagy cseréppel. A munkát általában ács végzi, de a villanyszerelést és burkolást is be kell vonni a felújításba.

A terasztető nemcsak eső, hó és szél ellen nyújt védelmet, de a túl sok napfénytől is óv. Így tavasszal és ősszel is kellemes időtöltést biztosít a szabadban. Évtizedekig megőrzi a terasz használhatóságát, igazi értéknövelő beruházásként.
Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36209790058
Terasztető építése