Cseréplemezes tetőfedés Balaton Balatonboglár

Cseréplemezes tetőfedés Balaton Balatonboglár Ecser

Cseréplemezes tetőfedés Ecser

Modern stílus és tartósság – Cseréplemezes tetőfedés

A tetőfedés egyik kedvelt, időtálló megoldása a cseréplemez. A cseréplemezek fémlemezből, leggyakrabban horganyzott acélból vagy alumíniumból készülnek. Különféle színekben és formákban kaphatók, így illeszkednek bármely épület stílusához.

A cseréplemez előnye, hogy könnyű, de strapabíró anyag, így nem terheli meg a tetőszerkezetet. Hosszú élettartama akár 50 év is lehet. Lerakása egyszerű, a darabokat fémlemezek kötik össze, így nincs szükség fürészelésre vagy festésre. Mérete könnyen vágható, tisztítható.

A cseréplemezes tetőfedés első lépése a tetőszerkezet előkészítése. A fedési felületnek síknak, egyenletesnek és teherbírónak kell lennie. Erre kerül egy szigetelés, például kőzetgyapot. Célszerű páraáteresztő fóliát is felhelyezni.

Ezután következik a lemezek felhelyezése. A lemezeket erősítőelemek, például önfúró csavarok rögzítik a tetőszigeteléshez. Fontos a szoros illesztés és a vízhatlan tömítés, hogy ne szivárogjon be a víz. A gerinceknél ventillációs kivezetőket kell beépíteni és a kéményeket, tetőablakokat is le kell zárni, tömíteni kell.

A munka végeztével ellenőrizni kell a tetőszellőzést, lejtést és a vízelvezetést. A rendesen beszerelt cseréplemezes tetőfedés akár évtizedekig karbantartás nélkül látja el feladatát. A településre jellemző szín és forma kiválasztásával esztétikus és stílusos megoldást kapunk.

A rendszeres ellenőrzés és kisebb javításokkal az élettartam jelentősen növelhető. Cseréplemezes tetővel a házunkat elegáns és időtálló fedéssel láthatjuk el.
Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36209790058
Cseréplemezes tetőfedés