Ereszcsatorna tisztítás Balaton Balatonalmádi

Ereszcsatorna tisztítás Balaton Balatonalmádi Baja

Ereszcsatorna tisztítás Baja

Védekezés a dugulás ellen – Ereszcsatorna tisztítás

Az ereszcsatornák és lefolyócsövek idővel eltömődhetnek, ami a víz akadálytalan elfolyását gátolja. A dugulások megelőzése érdekében rendszeres tisztításuk elengedhetetlen.

Az ereszcsatorna tisztítást érdemes évente legalább egyszer elvégezni, lehetőleg ősszel, a falevelek lehullása után. A tisztítást végezhetjük magunk is, de érdemesebb szakemberre, tetőfedőre bízni a munkát. Ő megfelelő szerszámokkal (markolókanál, lapát, védőkesztyű) és térismerettel rendelkezik a tisztításhoz.

Az első lépés a csatornák átvizsgálása. Meg kell keresni az esetleges dugulásokat, töréseket, repedéseket. A csatornákból és lefolyókból ki kell szedni a faleveleket, szennyeződéseket és madártelepeket. Ehhez speciális markolószerszámra van szükség. A lefolyók alsó végén található szűrőket is tisztítani kell, cserélni, ha túlságosan eltömődött.

A munka végeztével vízzel ki kell öblíteni az ereszcsatornákat és lefolyókat, hogy minden szennyeződést eltávolítsanak. Ellenőrizni kell az ereszcsatorna állapotát, kisebb javításokat el kell végezni (repedések, lyukak), hogy ne folyhasson be a víz.

Az ereszcsatorna rendszeres tisztításával elkerülhetőek a nagyobb dugulások és az ebből fakadó vízbetörések, falak vizesedése. A megtisztított rendszer biztosítja a csapadék zavartalan elfolyását, megóvva ezzel az épület állagát, és komfortját. A megelőzéssel időt és pénzt takaríthatunk meg, elkerülve a hibák javításának költségeit.
Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36209790058
Ereszcsatorna tisztítás